Blog: “IRENE goes La casa de papel” #2

J. de Boer on 10 januari 2020

Hi allemaal!

Leuk dat jullie weer lezen. Onderhand is het al drie weken geleden dat de eerste blog online is gekomen en in die paar weken zijn er ook weer heel veel dingen gebeurd! We praten jullie graag bij.

Wat er vooral in de afgelopen paar weken is gebeurd: regelen, regelen en nog eens regelen.. We waren bijna door ons lijstje heen en toen kwamen er nog een hele hoop punten bij die er bij in geschoten zijn dus daar zijn we gelijk mee aan de slag gegaan! We hebben onze andere papelletjes om hulp gevraagd want het was ineens wel heel veel, maar wat is het fijn om een gemotiveerde groep te hebben die hun handen uit de mouwen steekt als het nodig is. Vele handen maken licht werk!

In de tussentijd zijn ook de uniformen binnen gekomen, een hele grote doos stond op iedereen te wachten in de Kei met voor iedereen een nieuw uniform netjes in de verpakking, wat waren we daar enthousiast over! Wat een kleine verrassing was, was dat bij elk uniform een nieuw masker geleverd werd waardoor we nu 56(!) maskers op zolder hebben liggen. Foutje bedankt! Wel hebben we bedacht die voor al onze supporters te laten dragen tijdens de contests, want hoe vet zou het zijn als we onze fans herkennen op de tribune! Dus jongens, waar zijn jullie?!

Natuurlijk moesten we de uniformen even uitproberen en hebben we met een paar mensen van de groep de uniformen aangetrokken en wat super vette foto’s gemaakt, het resultaat is zo stoer! We kunnen niet wachten om met zijn allen het veld op te gaan in onze uniformen en het geheel te zien. We lijken net als in de serie op de echte overvallers!

Na heel lang wachten was het dan vandaag (30 december) eindelijk tijd voor onze eerste (muzikale) repetitie. Langzaam maar zeker begon iedereen vanochtend binnen te druppelen en we hadden er allemaal ook onwijs veel zin in. Eindelijk muziek maken met zijn allen en het voor het eerst zonder samples spelen! We hebben een hele hoop werk verricht en tot onze verbazing mocht het resultaat er meer dan zijn! Iedereen had thuis goed geoefend waardoor het vandaag al een super mooi samenhangend geheel was. Dit is veelbelovend!

Na een paar uurtjes te hebben getoeterd wat het ook tijd om de vloer eens een grondige schoonmaakbeurt te geven, want we kunnen wel zeggen dat die aardig verwaarloosd was. We besloten hem uit te vouwen, te vegen en te dweilen, maar daarvoor moest die natuurlijk wel eerst naar buiten de parkeerplaats op.. wat een klus was dat! We waren haast vergeten hoe zwaar die ook al weer was dus alleen dat was al een hele klus, en toen moest het echte werk nog beginnen! Eerst hebben we hem natuurlijk uitgevouwen, gelukkig werden daar de nodige auto’s voor verplaatst. Vervolgens tijd om hem eens van al het zand te ontdoen, hij lag helemaal vol met viezigheid. het grootste deel van de groep heeft een bezem gepakt en is aan het werk gegaan. Weer een andere groep heeft de stickers van de vloer gehaald terwijl de rest een sopje ging halen om hem ook eens van alle vlekken te ontdoen. Toen we eenmaal klaar waren leek het een hele andere vloer! Hij zag er gelukkig stukken beter uit dan voorheen dus wij kunnen dadelijk onze repetities en wedstrijden lopen op een mooie schone vloer

Onze volgende repetitie staat ook al om de hoek en voor we het weten moeten we voor het eerst presteren in Almere tijdens onze eerste wedstrijd. Spannend!

Kom ons vooral aanmoedigen, er zijn nog kaartjes te krijgen! Wij zorgen voor de maskers Tot de volgende keer!

Liefs, Kim & Kisha