Blog: “IRENE goes La casa de papel” #4 – THE END

J. de Boer on 14 maart 2020
Hoi! Kisha en Kim hier met een nieuwe blog die we eigenlijk liever niet hadden geschreven…
Nu de Nederlandse regering heeft besloten alle evenementen met meer dan 100 bezoekers/aanwezigen te verbieden tot en met 31 maart 2020 betekent dit dat het CGN seizoen helaas abrupt wordt beëindigd, want dit besluit raakt de contest in Leeuwarden (14 maart) en de CGN Championships op 28 maart. Ons aller eerste indoor winds seizoen komt hiermee sneller tot een eind dan wij hadden gehoopt.

Wij hadden als nieuwe unit in dit circuit ons avontuur heel graag doorgezet. Maanden aan voorbereidingen zijn er aan vooraf gegaan en wij stonden eigenlijk net in de startblokken. Gezondheid gaat vanzelfsprekend boven alles maar het begin van een hele mooie ontwikkeling binnen de indoor heeft helaas een abrupt einde gekregen.

Voor ons voelt het nu bijna als maanden hard werk voor niets. We hebben bloed, zweet, tranen en soms zelfs ook frustraties doorstaan om dit tot stand te laten komen, om mee te draaien in de top, om een nieuw visitekaartje van IRENE te worden en vol trots ons fantastische product op de vloer te performen. Gelukkig hebben we het niet helemaal voor niets gedaan, we zijn als samengestelde unit (IREN3 en de Showband) gigantisch naar elkaar toe gegroeid, ons teamwork heeft zich in een korte tijd gepromoveerd naar een unit die er met elkaar voor ging, elkaar helpen waar nodig, elkaar steunen waar nodig en elkaar er ook door heen slepen als het niet ging! We zijn zowel individueel, maar ook als groep gegroeid en dat is ons heel veel waard. Wij hebben met zijn allen onze vrije tijd op gegeven om als een groep op het veld te staan, om een fantastisch product neer te zetten met zijn allen. Iets waar wij later trots op terug zouden kunnen kijken en waar ook de rest van IRENE trots op zou kunnen zijn.

Wij hadden dol graag meer van onszelf willen laten zien. Wat we hebben laten zien in Almere was tenslotte pas het begin van alles wat we nog in petto hadden.

We geven ons over en leggen ons er bij neer dat het hier voor ons stopt. We zijn blij met wat wij als groep met zijn allen hebben bereikt en dat wij onze stempel hebben kunnen drukken op het Indoor Winds wereldje! Voor iedereen die ons op de voet heeft gevolgd, onze filmpjes heeft gezien en onze blogs hebben gelezen: BEDANKT! Mede door jullie support en vertrouwen konden we dit doen en hebben wij vol zelfvertrouwen ons beste beentje voor gezet de afgelopen maanden. Wij hadden jullie graag verder mee willen nemen in ons avontuur maar hier houdt het voor nu op.

En toch is dit geen einde maar het begin van IRENE Winds binnen de CGN wereld. Wij komen terug om onszelf opnieuw te bewijzen.

Bella ciao!
IRENE Indoor Winds werd mede mogelijk gemaakt door: