Even voorstellen: Marcus Wiebenga

Erika Batenburg on 10 februari 2019

Mijn naam is Marcus Wiebenga en ik ben de nieuwe dirigent van de jeugdshowband. We hebben er al een paar repetities op zitten en we beginnen al aan elkaar te wennen. Naast Irene ben ik werkzaam bij een aantal andere verengingen. Daarnaast werk ik op heel veel verschillende scholen als muziekdocent en ben ik adviseur voor verschillende verenigingen of (muziek) projecten.

Het is een super leuke uitdaging om met de jeugdshowband te werken. Een mooie groep jongens en meiden die zich heel goed inzetten. We zijn onderweg naar Bonn maar vooral kijken we ook verder dan dat. We gaan aan de gang met de huidige show en zijn zelfs al aan het kijken wat we als nieuwe show gaan doen.

Irene is een mooie verenging waar ik al mee te maken had voordat ik als dirigent werd aangenomen omdat mijn oudste dochter bij de vereniging speelt.

Mezelf voorstellen doe ik altijd graag met een bijbehorende handdruk, dus we zien elkaar vast snel bij een van de vele activiteiten van de vereniging. Tot dan!