Verenigingsgebouw de Kei is een multifunctioneel gebouw. Eigendom van Irene Ede en in beheer bij Stichting Gebouw de Kei. De locatie bestaat uit meerdere zalen. Twee kleine zalen en een Grote zaal.

Een grote zaal met professionele podiumverlichting en geluidsapparatuur. Akoestische aanpassingen maken de zaal geschikt voor verschillende vormen van amateurmuziek. Maar ook voor evenementen, feesten en sportieve activiteiten. In een handomdraai is de zaal te voorzien van een podium en er is dan ruimte tot 400 stoelen. Tafels en stoelen zijn in ruime mate aanwezig.

In de Kleine zaal is het uitstekend repeteren voor kleinere gezelschappen. Het biedt de mogelijkheid om tegelijk maar gescheiden te repeteren. Zonder dat ze ‘last’ van elkaar hebben.

Voor bestuur en instructie zijn een aantal repeteer- en vergaderkamers aanwezig. Eén van de kamers is ingericht als kantoor. Vergaderkamers zijn, indien gewenst, prima als kleedruimte of VIP kamer in te richten. De overige voorzieningen zijn ook modern en voldoen voor grotere bijeenkomsten. Een mooie bar en uitstekende, moderne keuken, grote garderobe, ruime en gescheiden toiletten en last-but-not-least ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook voor bussen.

De Grote zaal is zeer geschikt voor onder andere bruiloften.