Verenigingsgebouw de Kei is een multifunctioneel gebouw in eigendom van Irene Ede en de Harmonie Ede.

De locatie bestaat uit meerdere zalen. De grote zaal is voorzien van professionele podiumverlichting, geluidsapparatuur en airco. Akoestische aanpassingen maken de zaal geschikt voor verschillende vormen van amateurmuziek. Maar ook voor evenementen en sportieve activiteiten. In een handomdraai is de zaal te voorzien van een podium van 6 x 3 meter of 4 x 4 meter. In de ruimte kunnen tot 400 stoelen geplaatst worden.

In de kleine zalen is het uitstekend repeteren voor kleinere gezelschappen. Het biedt de mogelijkheid om tegelijk maar ook gescheiden te repeteren, zonder ‘last’ van elkaar te hebben.

Voor bestuur, instructie etc. zijn een aantal repeteer- en vergaderkamers aanwezig.

Een mooie bar en een uitstekende moderne keuken, grote garderobe, voldoende toiletten en last-but-not-least een ruime en gratis parkeergelegenheid, ook voor bussen.

Onze locatie is ook bij uitstek geschikt voor uitvaartdiensten. De grote zaal kan rondom voorzien worden van witte gordijnen. Projectie van foto’s op de achterwand is mogelijk. De barruimte met kleine zaal kan in deze gevallen gebruikt worden voor de samenkomst na afloop van de uitvaartdienst. Een aparte zaal, te gebruiken als eventuele familieruimte behoort ook tot de mogelijkheden.

Vrijwilligers van Irene Ede en de Harmonie Ede zorgen voor een nette bediening en begeleiding bij alle voorkomende activiteiten.

Samengevat verhuren wij onze zalen voor;

  • Verenigingen
  • Concerten en uitvoeringen
  • Scholen
  • Uitvaartdiensten
  • Maatschappelijke, Sociale en Culturele activiteiten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Beheerder Verenigingsgebouw de KEI, Ed Gerressen
Mobiel: 06-11078347 beheerder@irene.nl