Verenigingsgebouw de Kei is een multifunctioneel gebouw in eigendom van Irene Ede en de Harmonie Ede.

De locatie bestaat uit meerdere zalen. Twee kleine zalen en een grote zaal.

De grote zaal is voorzien van professionele podiumverlichting en geluidsapparatuur en airco. Akoestische aanpassingen maken de zaal geschikt voor verschillende vormen van amateurmuziek. Maar ook voor evenementen en sportieve activiteiten. In een handomdraai is de zaal te voorzien van een podium van 6 x 3 meter of 4 x 4 meter.

In de ruimte kunnen tot 400 stoelen geplaatst worden. Tafels en stoelen zijn in ruime mate aanwezig.

In de kleine zaal is het uitstekend repeteren voor kleinere gezelschappen. Het biedt de mogelijkheid om tegelijk maar ook gescheiden te repeteren. Zonder dat ze ‘last’ van elkaar hebben. Tussen de kleine zaal en de barruimte (met airco) is een geluidsdichte maar verwijderbare wand aanwezig zodat de barruimte en kleine zaal tezamen gehuurd kan worden.

Voor bestuur, instructie etc. zijn een aantal repeteer- en vergaderkamers aanwezig. Eén van de kamers is ingericht als kantoor. Vergaderkamers zijn, indien gewenst, prima als kleedruimte of VIP kamer in te richten.

De overige voorzieningen zijn ook modern en voldoen voor grotere bijeenkomsten.

Een mooie bar en een uitstekende moderne keuken, grote garderobe, ruime en gescheiden toiletten en last-but-not-least een ruime en gratis parkeergelegenheid. Ook voor bussen.

Onze locatie is ook bij uitstek geschikt voor uitvaartdiensten. De grote zaal kan rondom voorzien worden van witte gordijnen. Projectie van foto’s op de achterwand is mogelijk. De barruimte met kleine zaal kan in deze gevallen gebruikt worden voor de samenkomst na afloop van de uitvaartdienst.

Een aparte zaal, te gebruiken als eventuele familieruimte behoort ook tot de mogelijkheden.

Vrijwilligers van Irene Ede en de Harmonie Ede worden ingezet en zorgen voor een nette en perfecte bediening en begeleiding bij alle voorkomende activiteiten.

Samengevat verhuren wij onze zalen voor;

  • Uitvaartdiensten
  • Verenigingen
  • Concerten en uitvoeringen
  • Scholen
  • Maatschappelijk, Sociaal – en Culturele instanties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Beheerder Verenigingsgebouw de KEI, Ed Gerressen
Mobiel: 06-11078347