Irene doet mee met de Clubkas Campagne Rabobank Vallei en Rijn

Erika Batenburg on 5 oktober 2018

Doe mee en spek onze kas! Wij nemen deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ben jij klant en lid van Rabobank Vallei en Rijn, breng dan je stem uit tussen 8 en 23 oktober 2018. Je ontvangt per mail op 8 oktober van de Rabobank jouw unieke stemcode.

Wij willen het verrassendste en boeiendste showkorps van Nederland zijn door samen met veel
plezier en bekwaamheid te performen tijdens alle optredens. Daarvoor hebben wij een mooi opleidingstraject welke start bij de Music Kids.

Om alle doelen te behalen zijn wij afhankelijk van financiële steun door sponsoren, donateurs en misschien is jouw stem ook wel geld waard.

Rabobank Vallei en Rijn start op 8 oktober met een Clubkas Campagne. Iedere klant welke ook lid is van Rabobank Vallei en Rijn mag 5 stemmen uitbrengen waarbij 2 stemmen op 1 vereniging. Mocht je nog niet lid zijn en nog voor 21 september lid worden geldt ook jouw stem.

Ieder Lid van Rabobank Vallei en Rijn ontvangt op 8 oktober een unieke stemcode waarmee hij/zij zijn stemmen kan uitbrengen. En iedere stem is geld waard!

Dus vraag aan je familie, vrienden, kennissen en andere bekenden om hun stem uit te brengen aan Chr. Showkorpsen Irene zodat onze kas weer wat gespekt wordt. En wij voor aankomend seizoen wellicht meerdere doelen kunnen behalen.

 

 

0 comments
Post a comment