Jeugdshowband leden geslaagd voor hun Diploma A of Diploma B.

Erika Batenburg on 3 februari 2019

Zaterdag 26 januari was een spannende dag voor de muzikanten van Jeugdshowband Irene. De praktijk muziek examens van het KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) voor de blazers stonden op de agenda. Ook werd intern het praktijk muziek examen afgenomen onder de slagwerkers. 

Alle leden hebben prachtige resultaten behaald en zijn geslaagd voor hun Diploma A of Diploma B. Als vereniging is Irene erg trots dat zij over zoveel muzikaal talent beschikken. Dit ook met dank aan onze instructeurs binnen de jeugdshowband Amber Jansen, Glenn van Dam, Dennis van de Kamp, Matthias Folmer, Ruben Huijzer en dirigent Marcus Wiebenga.

Irene wil haar toekomst zelf vormgeven en tot een succes maken. Door een geheel eigen ontwikkeld opleidingstraject willen wij de ontwikkeling van Irene in ledenaantal stimuleren en de individuele kwaliteiten vergroten. Een goede jeugdafdeling staat garant voor een stabiele basis voor de vereniging. Jeugdshowband Irene is een korps dat presteert op landelijk topniveau voor jeugdorkesten.

Zowel de muzikale instructie als de showinstructie is in handen van instructeurs die hun sporen binnen de vereniging ruimschoots verdiend hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je altijd een kijkje komen nemen. Op zaterdagochtend zijn de muziek- en showrepetities van jeugdshowband Irene.