Jeugdshowband presenteert nieuwe show ‘Teenage’

Showband Irene on 29 mei 2023

Maanden hebben ze geoefend, eerst aan het instuderen van de muziek en daarna aan de passen en bewegingen. Op zaterdag 3 juni om 16 u krijgt het Edese publiek de primeur van de show ‘Teenage’. 

De leden van de jeugdshowband zijn tussen de 10 en 15 jaar oud en hebben zelf meegewerkt aan het nieuwe product. De kinderen droegen het thema aan, dachten mee over het verhaal en kwamen met suggesties voor melodieën. Dat is door de instructeurs uitgewerkt tot een compleet nieuwe show over het leven van een tiener.

Iedereen herinnert zich wel de lange zomervakantie voordat je naar de middelbare school gaat. Een tijd waarin er veel verandert: huiswerk maken en hard leren, onzekerheden, nieuwe vrienden maken en misschien een eerste verliefdheid. Maar er zijn helaas ook kinderen die te maken krijgen met pesten en buitengesloten worden. Hopelijk is er dan hechte groep vrienden die voor je klaar staat. Zij zullen je troosten en leuke dingen met je doen, zoals muziek maken. Dat alles laat de jeugdshowband zien in hun nieuwe show ‘Teenage’!