De vereniging heeft een eigen opleidingsprogramma. Voor kinderen van 6/7 jaar (groep 3/4 basisschool) is er Algemene Muzikale Vorming (AMV). Daarin maken kinderen kennis met allerlei instrumenten, samen zingen, noten lezen en ritme. Kinderen vanaf 8/9 jaar (groep 5/6/7 basisschool) kunnen direct een instrument kiezen. Wij hebben slagwerk- en blaasinstrumenten. Ze krijgen een instrument van de vereniging in bruikleen.

Naast de individuele les op een instrument krijgt elke leerling ook groepsles bij de Music Kids. Daar staat samen muziek maken en luisteren centraal. Een ander onderdeel van de opleiding is exercitie. Tijdens de exercitieles leren de kinderen wat de manier van lopen is; ze leren de tambour-maître te volgen en netjes in de pas te lopen. Uiteindelijk kunnen ze dat combineren met muziek maken. Een uitdagende combinatie. Daarna kunnen ze mee doen met Jeugdshowband!

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je altijd een kijkje komen nemen. De Music Kids repeteren samen op zaterdagochtend van 09:00 – 10:45 uur.

De lessen AMV lessen zijn vanaf 11 december 2023 tot mei 2024 op maandagen tussen 18:00 en 19:00 uur. Als er voldoende inschrijvingen zijn, komt er ook een groep van 17:00 tot 18:00 uur.

Wil je iets aan muziek gaan doen, maar je weet nog niet hoe te moeten beginnen? Of ben je gewoon benieuwd naar ons aanbod?  Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard kun je je ook direct inschrijven.

Klik hier om je in te schrijven