Showband naar het WMC!

Erika Maassen on 24 juni 2022

De Showband gaat van 29 juli tot en met 31 juli richting Kerkrade waar het Wereld Muziek Concours (WMC) op het programma staat. Het WMC is een festival welk ieder vier jaar plaatsvindt in Kerkrade. Het biedt een platform voor een concours op wereldniveau. De verschillende korpsen zullen strijden voor het wereldkampioenschap.

De Showband is druk bezig met de voorbereidingen. De vele buiten showrepetities staan gepland om de show ‘Torn Together’ steeds wat meer te finetunen. Er worden flinke stappen gezet en er zit een goede focus in de groep!

Over twee weken zal de Showband meedoen in de competitie tijdens de rastedermusiktage. Hier zal de Showband juryrapporten ontvangen en daaruit kunnen zij weer verder focussen op het WMC. Op onze socials zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en de weg naar het WMC.

Afgelopen weekend hadden we een vol weekend, zaterdags waren we te gast op taptoe Groessen en zondags hadden we onze WMC Try Out met Rijnmondband Schiedam. En als je dezelfde dirigent hebt, speel je natuurlijk lekker samen in! Nu op naar zaterdag 25 juni, dan zijn we te vinden op Taptoe Almelo, Stichting Almelose Taptoe