Irene heeft als uitgangspunten meedoen in de Nederlandse top, uniek, plezier, ontwikkeling en continuïteit. Wij willen het verrassendste en boeiendste showkorps van Nederland zijn door met veel plezier en bekwaamheid te performen tijdens alle optredens in zowel binnen- als buitenland. Een vereniging als Irene zou niet kunnen bestaan zonder de vrienden van Irene en de inzet van de vele betrokkenen. Wie vriend van Irene wordt toont zijn maatschappelijke betrokkenheid.

Vriend van Irene worden kan op verschillende manieren. Niet alleen financieel maar ook facilitair of ondersteunend. Samen met onze vrienden vormen wij Irene, het verrassendste en boeiendste showkorps van Nederland.

Word ook vriend van onze vereniging die al generaties lang laat zien dat ze onderscheidend, vooruitstrevend en vernieuwend durft te zijn. Niet alleen zijn wij het verrassendste en boeiendste showkorps van Nederland maar ook favoriet bij evenementen over de gehele wereld. Samen geven wij inhoud aan onze toekomst en de realisatie van onze visie.

Vriend worden van Irene of interesse in meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze sponsorcommissie.