Vacature(s) Barmedewerker

Erika Maassen on 10 februari 2019

Vrijwilliger(s) gezocht voor Irene Ede

Het succes van Irene komt niet alleen door onze muzikanten die we elke keer uitdagen om het maximale uit zichzelf te halen. Een vereniging als Irene kan niet zonder de steun van vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om de bar te bezetten, begeleiding tijdens verhuur,  onderhoud gebouw, schoonmaak, verhuren van het gebouw en een beheerder die leiding geeft aan het team. Deze taken zijn voor de vereniging van groot belang niet alleen om onze groei te kunnen voortzetten maar ook het gebouw in goede conditie te houden.

Dagelijks zijn er binnen onze vereniging al vele handen actief! Deze vrijwilligers vormen samen met de muzikanten onze vereniging. Zonder deze vrijwilligers zou onze vereniging niet kunnen functioneren. Wij zijn er dan ook trots op dat wij gebruik mogen maken van hun toewijding en expertise.

Extra helpende handen zijn voor de vereniging hard nodig. Vrijwilliger zijn bij Irene is een ervaring en een unieke beleving. Er zijn meerdere vrijwilligerstaken binnen onze organisatie waarvoor wij je graag willen verwelkomen. Help ons om verder te bouwen en beleef samen met ons de meest geweldige muzikale momenten van succes. Meld je aan als vrijwilliger of vraag naar meer informatie zodat wij samen met jou kunnen kijken waar we jouw expertise binnen onze vereniging nodig hebben.

TAKEN BAR MEDEWERKERS

Samen met een aantal vrijwilligers en collega’s ben jij verantwoordelijk voor de kantinezaken. Doordeweeks ‘s avond en tijdens bruiloften, feesten, partijen en andere verhuur. Heb jij horeca ervaring dan is dat fijn, maar geen vereiste. We zullen jou intern opleiden zodat je kennis zult hebben van alle werkzaamheden die vallen onder jouw verantwoordelijkheid. In overleg en afhankelijk van de werkzaamheden, is een (vrijwilligers) vergoeding mogelijk.

Kenmerkend voor Irene is de grote diversiteit aan verenigingen in het clubgebouw de Kei. In het clubgebouw ‘De kei’ zijn er naast de vele muziekrepetities ook op vaste avonden voor o.a. de bridgeclub, koren en overige evenementen.

Zoek je een plek waar sport, cultuur, vriendschap en horeca bij elkaar komen? En lijkt het je leuk om samen de handen uit de mouwen te steken? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op onze beheerder.