Vrijwilligers gezocht

Erika Batenburg on 18 december 2018

Het succes van Irene komt niet alleen door onze muzikanten die we elke keer uitdagen om het maximale uit zichzelf te halen. Een vereniging als Irene kan niet zonder de steun van vrijwilligers. Binnen de vereniging zijn wij dan ook dringend op zoek naar vrijwilligers.

Dagelijks zijn er binnen onze vereniging vele handen actief! Deze vrijwilligers vormen samen met de muzikanten onze vereniging. Zonder deze vrijwilligers zou onze vereniging niet kunnen functioneren. Wij zijn er dan ook trots op dat wij gebruik mogen maken van hun toewijding en expertise.

Extra helpende handen kunnen wij altijd gebruiken. Vrijwilliger zijn bij Irene is een ervaring en een unieke beleving. Er zijn meerdere vrijwilligerstaken binnen onze organisatie waarvoor wij je graag willen verwelkomen.

  • Bestuurslid P&R
  • Vrijwilligers voor bardiensten
  • Vrijwilligers voor ondersteuning bij feesten en partijen
  • Verkeersregelaars voor in- en externe evenementen.

Help ons om verder te bouwen en beleef samen met ons de meest geweldige muzikale momenten van succes.

Meld je via het contactformulier aan als vrijwilliger of vraag naar meer informatie zodat wij samen met jouw kunnen kijken waar we jouw expertise binnen onze vereniging kunnen plaatsen.

Voor verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn. Daarnaast gaat er een (eenvoudige) e-learning opleiding aan vooraf.