U bevindt zich hier: HomeNieuws

System Blue welcomes Showband Irene to the Family

27 april 2018 - Na maanden van voorbereidingen en overleg kon het nieuws gisteren SystemBlue Ireneeindelijk wereldkundig worden gemaakt. IRENE gaat volledig over naar een nieuw instrumentarium van System Blue.
De showband zal de instrumenten van de brass en de percussion volledig vervangen en de jeugdshowband vervangt ook haar percussion.

Op initiatief van 4 enthousiaste leden is in samenhang met bestuur en instructie en partner System Blue deze samenwerking tot stand gekomen.

Na maanden van overleg is uiteindelijk gekozen voor kwaliteit en bijna totale vervanging van de instrumenten. De brass en percussion is innovatief en kwalitatief een top product!

Natuurlijk is iedereen binnen IRENE onwijs trots dat deze samenwerking met System Blue tot stand is gekomen.
Gelijktijdig met dit bericht is ook in Amerika een persbericht verschenen.
Het is voor het eerst dat een vereniging in Europa met een compleet nieuw instrumentarium van System Blue haar optredens in binnen- en buitenland zal verzorgen.
De verwachting is, dat IRENE na ongeveer 3 maanden het instrumentarium gaat ontvangen.
Deze samenwerking bewijst dat een staaltje van creatief, professioneel denken en overleg kan leiden tot iets moois! Ook wij behoren nu tot de System Blue Family.
Daar mag onze vereniging in al haar hoedanigheid super trots op zijn!

IRENE in Concert. Volle bak

10 maart 2018 - Binnen 5 dagen waren alle kaarten vergeven. Een uniek record voor ons. In het programma hadden alle groepen binnen de vereniging een plaats.

De opening was voor de IRENE Music Kids onder leiding van 'meester' Dennis en in de begeleiding ondersteund door gitarist Mark Top en leden van de Jeugdshowband.

Nieuw was het trombone ensemble van senioren en IREN3.

Het optreden maakte emoties los. Ze brachten hun repertoire met gevoel. Extra mooi waren de songs van Iris onder begeleiding van IREN3.

De Jeugdshowband bracht onder enthousiaste directie van Dirkjan de muziek van de nieuwe show EMOJI op de bühne. 

Marcel haalde weer het beste uit de Showband. Een waar genot. Verrassend was het talent van Jeanne die 2 nummers versterkte met haar zang. 

Tijdens een intermezzo werden Melanie, Albert en Wim gefeliciteerd met hun jubilea, (oud) instructeurs bedankt voor hun inzet, vrijwilligers in het algemeen bedankt door voorzitter Martin. Niet vaak wordt een lid tot Erelid van de vereniging benoemd. Het bestuur had besloten dat Wim Jansen hiervoor ruimschoots aan de voorwaarden voldaan had. 

Hierna was het tijd voor een gezamenlijk slot in de aula van het Pallas Athene College met de muzikanten van de vereniging. Het applaus van het publiek was terecht en welverdiend.

Het bleef nog lang gezellig in de Kei.

 

Klik op de foto voor meer plaatjes.

Gezocht: Uitbreiding van het uniformen-team.

november 2017 - Bent u die vak-vrouw/man die de vereniging wil helpen bij het onderhoud van onze uniformen? Dan verwelkomen we u met open armen. Ver- en herstelwerk vraagt af en toe een kundige hand om onze muzikanten spic en span erbij te laten lopen. Het is niet veel maar wel belangrijk werk. Schroom niet en vraag eventueel meer info bij onze secretaris, Hans van der Lugt.

Nieuwjaarsreceptie met een leuk cadeau van Sinterklaas.

3 januari 2018 - De opkomst was met ruim 50 personen redelijk te noemen. Ze konden de terugblik van Martin op 2017 aanhoren evenals de plannen voor dit jaar. In grote lijnen weliswaar.

Zoals gebruikelijk kreeg ook de Sinterklaascommissie het woord. Zij konden het resultaat van hun noeste arbeid bekendmaken. Met dank aan iedereen die geholpen heeft met de actie kon een mooie cheque van ruim € 8870,00 aan de voorzitter overhandigd worden. Chapeau!

 

1e Heideweektaptoe een succes.

Stichting Muziekstad Ede heeft haar best gedaan om de taptoe weer terug te krijgen in Ede. Samen met stichting De Heideweek is dit gelukt. Een mooie line-up op het Kuiperplein. Uiteraard zijn er na zo'n eerste keer weer verbeterpuntjes, maar die staan nu al hoog op de agenda. Gezien het enthousiastme van korpsen, publiek, sponsors en beide stichtingen moet het wel raar zijn als er geen vervolg komt.

We zullen het beleven.

Pagina 1 van 11