In 1981 koos de vereniging ervoor om een eigen jeugdafdeling op te richten als opmaat naar de Showband. Een goede jeugdafdeling staat garant voor een stabiele basis voor de vereniging. Jeugdshowband Irene – Ede is een korps dat presteert op landelijk topniveau voor jeugdorkesten.

Zowel de muzikale instructie als de showinstructie is in handen van instructeurs die hun sporen binnen de vereniging ruimschoots verdiend hebben. De Jeugdshowband, die in binnen- en buitenland optreedt, bestaat uit ongeveer 30 kinderen tussen de 10 en 15 jaar. Hierna stromen ze door naar de Showband.

Show 2022 – Heartbeat

Wie kent de muzikale “Heartbeat “ niet? Muziek die je emotie bepaalt hoe jij je voelt- en hoe je beweegt. Deze emoties laten je hart sneller kloppen of brengen je juist tot rust. En die effecten, van muziek op jouw emotie en op je hartslag laat Jeugdshowband IRENE het publiek met deze show dit ervaren!

Een show, gemaakt voor onze leden, een stoer en eigenwijs product waar het korps trots op is! De show is gecreëerd door het nieuwe design team, bestaande uit Wim Jansen (visual) Glenn van Dam (brass) en Matthias Folmer (drumline).

Klik hier om je in te schrijven